01935 814422
07835 844146

This project involved the redesign and refurbishment of a commercial office interior on the first and second floors of a rather bland three storey 1960’s building which is sandwiched between two ornate Victorian buildings in the town centre.

The client was a company founded in 1997 providing specialist IT services to the TV industry and had a requirement to transform their tired cellular office space into an environment which would engender and reflect the flexible, creative and dynamic nature of their business. The structural frame of the building allowed the removal of non-loadbearing partitions to create larger uncluttered open plan studio areas for flexible working and a break-out zone for relaxing. The use of glass blocks, stainless steel, white painted walls along with simple light fittings provided the contemporary interior which reflected the company’s progressive and youthful attitude.