01935 814422
07835 844146

The client for this project was a landscape designer with a keen interest in building design and love of contemporary architecture. She wanted a single storey extension to a much improved and spacious detached bungalow, and the brief was to create a light and airy extension to the sitting room overlooking the rear garden which was also to be re-modelled as part of the project.  Timber boarding was selected to provide a contrast with the existing masonry and render, and the large slim-line bi-folding doors give the desired daylight levels and link with the garden.

We were delighted with the light, bright lounge extension that Paul designed for us. It links to the garden beautifully with the bi-fold doors opening onto the decking, and wide steps that dealt with the change of levels caused by building on a sloping site.
Mrs L, Yeovil.
Contact Us

Related Projects

View All Of Our Projects >